Mijn Creatieve Mindful vioollessen in Den Haag maakt alles speelbaar met JOY!

Als viooldocent/coach ben ik mij er zeer van bewust dat wij elkaar maar 1 keer in de week zien. De rest van de week ben jij samen met jouw viool en muziek.Het is niet altijd heel erg leuk om alleen te trainen. We hebben vaak ook weinig tijd om te trainen. Als we trainen en iets lukt niet, dan verliezen we vaak ons geduld en motivatie.Naast de technieken die ik je leer om de viool te kunnen bespelen, enthousiasmeer, stimuleer en inspireert ik jouw ook voor het trainen thuis.

Elke vioolles gaan we samen op ontdekkingsreis. We kijken samen welke richting je op wilt en welke doelen je wilt bereiken. Aan de hand van een Music Roadmap weet je precies waar we aan gaan werken en heb je een houvast. Samen muziek maken is een groot onderdeel van mijn vioollessen. Zo ervaar je de les als een heerlijk ontspanningsmoment waarin je alles mag en kan loslaten van alledaags. De lessen vinden plaats in het Centrum van Den Haag.

Na afloop van elke les voel je je nuttig, vitaal, en beter. Laat je creativiteit weer stromen.

Zin om samen op vioolavontuur te gaan? Kom dan langs voor een proefles. In deze proefles maken we kennis met elkaar, vertel ik je wat je allemaal nodig hebt en kun je mij van alles vragen.

Mail naar info@blishtazaffia.com en we maken een afspraak.