Alles wat je nodig hebt zit in je!

Als het goed is volg jij of je zoon/dochter wekelijks vioolles. Na de vioolles krijg je allerlei materiaal mee naar huis waar aan getraind moet worden.

Maar het kan heel goed zo zijn dat je vast loopt tijdens trainen. Veel kinderen kunnen het trainen thuis als saai ervaren. Thuis trainen is niet iets vanzelfsprekend, zowel voor beginnende violisten als voor kinderen. Maar ook gevorderde violisten kunnen zo nu en dan vastlopen.

Ik geloof dat een personal training voor veel mensen misschien wel de meest effectieve manier van trainen is. Ik als personal trainer ben er helemaal voor jouw! Samen bereik je maximaal resultaat in minder tijd. Effectief. Grensverleggend. Persoonlijk.

Ik ben er om jou te motiveren en te coachen zodat jij je doelstelling(en) bereikt. En waardoor je vioollessen nog beter zullen gaan.

“Each Artist has his own path to success”

Ik geef persoonlijke trainingen wekelijks, om de week of 1 keer per maand. Aan jouw de keus en deze keuze is ook altijd weer aan te passen. Elke persoonlijke training duurt 60 minuten. Bij aanmelding krijg je een GRATIS intake gesprek waarin je jouw wensen en doelen kunt bespreken.

Met deze info ga ik aan de slag en maak een training op maat en uiteraard passend bij jouw.Tevens krijg je toegang tot je eigen online omgeving (met app) waarin je dagelijks je voortgang kunt bijhouden, persoonlijke resultaten in ziet en extra digitale ondersteuning die je van mij krijgt.

Meld je hier aan