Deze kanjer gaat viral met viool optreden!

Dit moet je echt zien!

Tyler Butler Figueroa gaat helemaal los in het nieuwe seizoen van America’s Got Talent. Hij is vroeger ernstig gepest en laat zien waar hij de kracht vandaan heeft gehaald!

Wat is Tyler toch een kanjer! Zijn viooloptreden gaat viral. Tyler werd op zijn vierde gediagnosticeerd met leukemie. Uiteindelijk bracht vioolspelen hem op zijn zevende weer geluk in het leven. Met het toepasselijke nummer Stronger van Kelly Clarkson roert het jochie het publiek (en de jury) tot tranen.

Gepest met leukemie

Hij verloor zijn haar en schaamde zich om naar school te gaan. Tevens verloor hij nog meer zijn zelfvertrouwen omdat hij ernstig werd gepest. De kinderen zeiden dat zijn kanker besmettelijk was.

Zijn gezondheid gaat nu goed

Zijn school bood gratis vioollessen aan, en dat aanbod liet hij niet links liggen. Hij werd weer gelukkig toen hij zijn passie voor vioolspelen ontdekte. “Ik wilde niet meer het kind met kanker zijn. Dus nu ben ik het kind met de viool”, aldus Tyler. En dat lukt: jurylid Simon Cowell drukt na het prachtige optreden op de golden buzzer. Daardoor wordt Tyler meteen naar de liveshows gestuurd. De video van zijn optreden is al twaalf miljoen keer bekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo

Optionally add an image (JPEG only)