De Tiende van Tijl

Ik kijk graag naar de Lama’s lekker even lachen zodat ik alles even los kan laten van alledaags. Tijl Beckand ken ik dan ook als een Lama die kan spugen met een hoop humeur. En wat is het dan ook heerlijk dat hij deze humeur ook meeneemt in de Tiende van Tijl!

Gisteravond is alweer het 6de seizoen van start gegaan en geeft de klassieke muziek weer een modern nieuw jasje.  De afleveringen bevatten:

  • Mooie verhalen
  • Klassiek koken met chef Amaro
  • Live muziek
  • De onvoltooide werken
  • Optredens van vaste pianiste Valentina Tóth
  • En natuurlijk Tijl Beckand himself die zijn passie voor klassieke muziek perfect weet over te brengen.

 

Ik heb gisteravond echt weer genoten van een programma die wat mij betreft nog vele seizoenen mag doorgaan. Klassiek koken met chef Amaro is dit seizoen nieuw. Er wordt in elke aflevering een lievelingsgerecht gemaakt van een van de componisten die de klassieke wereld heeft betoverend met zijn muziek.

Zo was er gisteren de Truffel-troostkalkoen die Rossini graag at! Nou ben ik zelf ook een enorme truffel fan, dus ik denk dat ik dit recept ook binnenkort uitprobeer!

In deze eerste aflevering was ook violiste Liza Ferschtman te gast en deelt een mooi klassiek moment met ons. Kortom schrijf het in je agenda dat de Tiende van Tijl weer is begonnen. Elke donderdag om 20:25 op Avrotros!

Mocht de tijd je niet uitkomen, dan kun je het programma heerlijk terugkijken op ieder gewenst moment, en zo dus ook de aflevering van gisteren.

Klik hier en geniet van een bijzondere muziekwereld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo

Optionally add an image (JPEG only)