Een film over wondervioliste Noa Wildschut

De herfst heeft officieel zijn intrede gedaan en dan is het tijd om bij dit herfstachtige weer lekker binnen te zitten. Een heerlijk seizoen om meer tijd te schenken aan muziek maken en luisteren. Maar je hoeft niet thuis te blijven zitten om van muziek te genieten, want vanaf 28 september a.s. kun je naar de bioscoop en heerlijk genieten van een bijzondere film “A family quartet”. 

Een film over wondervioliste Noa Wildschut, inmiddels 16 jaar. In deze film wordt de Nederlands jongste en grootste viooltalent Noa gevolgd in aanloop naar haar debuutalbum bij Warner Classics en internationale doorbraak.

Samen met haar zus Avigal deelt Noa van jongs af aan een enorme liefde voor muziek. Beiden worden binnen het gezin gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen, met als drijvende kracht moeder en tevens vioolpedagoog Liora. Wanneer Noa’s carrière een vlucht neemt, heeft dat zijn weerslag op het gezin. De film van regisseur Simonka de Jong laat zien hoe elk gezinslid zich moet verhouden tot haar talent.

Bekijk hieronder alvast de trailer

 

Vanaf 28 september is A Family Quartet te zien in o.a.:
Amsterdam, Cinema De Balie
Amsterdam, Het Ketelhuis
Utrecht, ’t Hoogt
Rotterdam, Lantaren Venster
Den Haag, Filmhuis Den Haag
Maastricht, Lumière
Haarlem, De Filmschuur
Eindhoven, Natlab
Den Bosch, De Verkadefabriek
Amersfoort, De Lieve Vrouw
Nijmegen, LUX
Hilversum, Filmtheater Hilversum
Deventer, Filmhuis De Keizer
Groningen, Groninger Forum
Breda, Chassé
Zwolle, Het Fraterhuis
Apeldoorn, Filmtheater Gigant
Enkhuizen, Cinema Enkhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo

Optionally add an image (JPEG only)