Een wonderkind zonder viool

Een viool vinden die goed bij je past, waarmee je alles kan wat je wilt is een behoorlijke zoektocht. En dan na lange tijd heb je deze viool in handen en begint een pure vriendschap vol liefde voor de muziek, die je samen deelt. Maar dan kwam er een dag voor mij dat ik hoorde dat ik mijn viool niet meer terug kreeg van het instrumentenfonds………

Het is alsof je hart uit je lijf wordt gerukt! Mijn grote liefde in 1 klap kwijt en daar sta je dan als violiste zonder viool! Ik kan me het gevoel van Min Kym heel goed begrijpen, omdat ik het zelf ook heb gevoeld. Was wel geen wonderkind, maar wel volop aan de studie aan het Koninklijk Conservatorium.

Je kunt nog zoveel echtgenoten in je leven hebben, maar er is maar 1 ware viool!

 

Als Min Kym op zesjarige leeftijd een viool in haar handen krijgt, blijkt ze een wonderkind. Ze wordt als jongste student ooit toegelaten op de prestigieuze Purcell School of Music in Londen en krijgt al snel internationaal succes. Haar carrière neemt op haar 21ste een nieuwe vlucht als ze de ware ontmoet: een Stradivarius. Maar op een dag wordt de unieke viool gestolen en Min heeft het gevoel alsof ze haar leven verliest. Nu, zeven jaar later, is ze klaar om verder te gaan en deelt ze haar bijzondere verhaal met de wereld via een boek en een album.

Zeer de moeite waard om zowel het boek als album aan te schaffen. Het is te verkrijgen via Bol.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo

Optionally add an image (JPEG only)